Husqvarnaonline

О NOUĂ DIMENSIUNE ÎN PREGĂTIREA SUPRAFEȚELOR

SCRAPERE DE PODEA

Eficiente pentru îndepărtarea straturilor și adezivilor

Scraperele de la Husqvarna sunt dotate cu diferite tipuri de lame pentru a îndepărta straturi vechi sau uzate, precum parchet din lemn masiv, ceramică, linoleum, vinil, covor, pardoselile țesute, adeziv și alte materiale de acoperire.

SCARIFICATOARE DE SUPRAFEȚE

Nivelați suprafețe mari sau îndepărtați straturile de acoperire groase

La scarificatoarele pentru suprafețe, discurile diamantate sunt montate pe arborii laterali care sunt apoi amplasați în interiorul unei carcase de tambur. Tamburul este amplasat în interiorul scarificatorului și, imediat ce utilajul este pornit, tamburul rotativ generează forță centripetă, care „lovește” suprafața cu discurile, determinând o acțiune de tăiere mecanică.

MAȘINI DE ȘLEFUIT SIMPLE ȘI PLANETARE

Îndepărtați straturile, pregătiți și lustruiți suprafețele din beton

Pregătirea, șlefuirea și lustruirea suprafețele din beton, precum și repararea și lustruirea materialelor de placare „terrazzo” și a celor din piatră naturală, sunt activități solicitante. Misiunea noastră este să vă permitem să vă atingeți potențialul maxim, oferindu-vă o gamă largă de mașini de șlefuit mari, cu caracteristici și beneficii inovatoare, care să se potrivească necesităților dvs.