Livrare

Livrarea prin curier

Costul unei expeditii este de 250 lei. Acest tarif se aplica pentru coletele cu o greutate maxima de 5 KG. Pentru colete cu o greutate mai mare de 5 KG se aplica un cost suplimentar de 100 RON / kg.

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in mod normal in 24 – 72 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii nostrii

Din cauza infrastructurii sau a diverselor probleme care pot sa apara in trafic, curierul poate sa prelungeasca termenul de livrare cu 48 DE ORE!

In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, curierul il va contacta pentru a conveni detaliile livrarii. Daca in termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat Vanzatorului, care va anula comanda. Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmand sa suporte costurile unei noi livrari.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorului termenul estimat pentru finalizarea livrarii.

In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, recomandam Cumparatorului sa refuze receptia lor si sa semnaleze acest incident imediat prin email la contact@husqvarnaonline.ro sau prin telefon la unul din numerele afisate pe site.

► Comenzile plasate si confirmate 

– în intervalul Luni – Vineri până în ora 13:00, sunt livrate în termen de 24 – 72 de ore de la confirmarea comenzii.

► Comenzile plasate

– Vineri dupa ora 13:00, Sâmbătă si Duminică, se vor expedia LUNI.